Tantra undervisning massageklinikker i københavn

tantra undervisning massageklinikker i københavn

Først som udøver og sidenhen som underviser i tantramassage. Men hvis jeg var kvinde og på udkig efter en tantramassage fra en mand, så ville jeg ringe og få. Hvis du er mand vil du altid få massage af en kvinde. Du skal også huske at oplyse om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus – og det er. Undervisning: Tantrabehandler uddannelsen, Tantramassage, bl.a. på Joan Tantra Massage Therapist- EASE - Eoropian Academi for Somatic Education.

Tantra undervisning massageklinikker i københavn -

Andet niveau i undervisning i tantra til par er: Under samtalen, hvor jeg helt sikkert ville være lidt nervøs, ville jeg mærke efter i min yoni… ville den være tryg ved at lade ham gå på opdagelse i mit underliv?

Tantra undervisning massageklinikker i københavn -

Man kan godt blive i tvivl og blive ramt af momentær præstationsangst når målet ikke længere er sædafgangen, for hvordan ved man så om det man gør er godt? Juli Workshoppen er for både mænd og kvinder. Pladsen er begrænset, derfor er der også begrænset deltagerantal. Tredje niveau i undervisning i tantra til par har vi kaldt: Det er en god idé at tjekke at du har skrevet tidspunkt og adresse ned i god tid inden massagen, hard sex gradis pono vores booking er kun åben i hverdagene mellemog vi kan derfor ikke besvare spørgsmål udenfor disse tidspunkter. Hvis jeg som mandlig tantramassør på min hjemmeside proklamerer, at det er mega naturligt at massere en kvindes kønsorganer, samtidig med at jeg viger fra at massere en mands pik, taler jeg så ikke med to tunger? Desuden er olien god for din hud. Søger du et seriøst tantrainstitut med etik og professionalisme i højsædet? Her kan du få tantramassage, parterapi, vaginal terapi og meget mere!. For dem som ønsker en blid start på en tantramassage, mindre intim end en alm For de par som ønsker at lære at give hinanden en dejlig massage. Hvis du er mand vil du altid få massage af en kvinde. Du skal også huske at oplyse om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus – og det er.

Videos

C.H.A.I in Rasayana Tantra Academy x tantra undervisning massageklinikker i københavn

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *